Brain Gym seminarji
delavnice
licence

Brain Gym 110

Seminar za pridobitev licence Usmerjevalca gibanj Brain Gyma

17. - 19. 8. 2021

Brain Gym 301

Poglobljen seminar v Edu-K; Sedem dimenzij inteligence

Seminar na tretji stopnji izobraževanja.

28. - 31. 10. 2021

Izberite Brain gym izobraževanje zase:

Rok za prijavo in njeno potrditev s plačilom akontacije (ali poslano naročilnico) je 10 dni pred izvedbo vsakega seminarja. Po tem datumu se kotizacija poviša za 10%.

IZVEDBA V ŽIVO POTRJENA!!!

Polnimo zadnja mesta na seminarju …

Seminar na tretji stopnji izobraževanja v okviru Edu-K, obvezen za pridobitev licence Brain gym učitelja/svetovalca.

obseg: 32 ur , kotizacija: 560 EUR, učiteljici: Kay McCarroll in Mojca Vilfan • priročnik: 132 strani v angleščini • 28. – 31. 10. 2021

Pogoji za udeležbo:

 • seminar Brain gym 101, 4 študije primera (v slovenščini, oddane pred izvedbo)
 • seminar Brain Gym 201
 • Seminar Z dotikom do zdravja, modul 1

VEČ O SEMINARJU BRAIN GYM 301

PRIJAVA

 
 

obseg: 8 ur , kotizacija: 130 EUR • Inštruktorica: Mojca Vilfan • priročnik: 76 strani

Brain Gym za otroke različnih sposobnosti; praktičen, namenjen staršem in strokovnim delavcem, ki potrebujejo orodja za spodbujanje naravnega učenja … avtorice programa Movement Based Learning Cecilie Koester)

Posebej primerno, ko želimo podpreti temelje za učenje, ki smo jih oblikovali v najzgodnejšem otroštvu in so osnova za naravno učenje ter za tiste, ki  opažajo upočasnjen razvoj ali upad gibalnih spretnosti in usklajenega delovanja telesa. Uporabno v praksi, ko bi radi spodbudili usklajeno gibanje v razredu, skupini ali doma in tako podprli sproščeno življenje in učenje na višjih nivojih.

Seminar bomo izvedli ob upoštevanju vseh trenutnih priporočil in odlokov. Če ne bo mogoča izvedba v živo, bomo seminar izvedli online preko ZOOMa.

Gradniki gibanja

VEČ O SEMINARJU GRADNIKI GIBANJA

PRIJAVA

Za pridobitev licence učitelja MBL je potrebno ta seminar narediti dvakrat. Cena za ponovitev je drugič nižja. Prijava, če se seminarja udeležujete ponovno.

Rok za prijavo je 10 dni pred izvedbo. Po tem datumu je cena kotizacije višja za 10%.

PRIJAVA NA PONOVITEV SEMINARJA

obseg: 16 ur, kotizacija: 230 EUR • Inštruktorica: Mojca Vilfan • priročnik: 135 strani

Povsem nov seminar, namenjen vsem, ki se želite naučiti vseh vaj Brain Gyma, njihovih različic in uporabe v vsakdanu. Seminar ne zajame zapletenih postopkov. Vse naučeno lahko takoj uporabite in spodbujate gibanje v razredu, skupini ali doma, izobraževanje pa nadaljujete v smeri Brain Gym Facilitator.

Seminar bomo izvedli ob upoštevanju vseh trenutnih priporočil in odlokov. Če ne bo mogoča izvedba v živo, bomo seminar izvedli online preko ZOOMa.

Rok za prijavo je 10 dni pred izvedbo. Po tem datumu je cena kotizacije višja za 10%.

pdf

PRIJAVA

Cena za ponovitev je drugič nižja. Prijava, če se seminarja udeležujete ponovno.

PRIJAVA NA PONOVITEV SEMINARJA

obseg: 8 ur, kotizacija: 130 EUR • Inštruktorica: Mojca Vilfan • priročnik: 41 strani • 27. 11. 2021

Kako sproščeno delo v sredinskem polju, ponotranjenje zgodnjih faz razvoja, prostorska orientacija in zaznavanje globine ter lastno zavedanje v povezavi z gibanjem in tipanjem vplivajo na naše sposobnosti branja, pisanja, kreativnosti … Ideje za najmlajše ter spodbude za delo v vrtcu, šoli ali doma. Konkretne ideje, kao povečati usmerjeno gibanje v razredu ali skupini.

Seminar bomo izvedli ob upoštevanju vseh trenutnih priporočil in odlokov. Če ne bo mogoča izvedba v živo, bomo seminar izvedli online preko ZOOMa.

Rok za prijavo je 10 dni pred izvedbo. Po tem datumu je cena kotizacije višja za 10%.

pdf                 

PRIJAVA

obseg: 24 ur , kotizacija: 350 EUR, inštruktorica: Mojca Vilfan • priročnik: 100 strani 10. – 12. 12. 2021

Osnovni seminar na prvi stopnji izobraževanja v Edu-K. Izhodišče za vsa nadaljnja izobraževanja in pridobivanje licence. Praktičen seminar, ki zajame vso teoretično podlago, pa tudi poglobljene postopke in 26 vaj, ki omogočajo poglobljeno individualno delo z drugimi ali delo na sebi. Primeren za starše, strokovne delavce v šolah, vrtcih, centrih, pa tudi za posameznike, ki si želijo pridobiti orodij za osebno rast. Konkretne ideje za gibanje v razredu ali skupini, pa tudi doma ali na delovnem mestu.

Ob petkih seminar vedno začnemo popoldne, soboto delamo 9.-17. ure.

Seminar bomo izvedli ob upoštevanju vseh trenutnih priporočil in odlokov. Če ne bo mogoča izvedba v živo, bomo seminar izvedli online preko ZOOMa.

Rok za prijavo je 10 dni pred izvedbo. Po tem datumu je cena kotizacije višja za 10%.

pdf                  

PRIJAVA

Za pridobitev licence učitelja/svetovalca je potrebno ta seminar narediti dvakrat. Cena za ponovitev je drugič nižja.

PRIJAVA NA PONOVITEV SEMINARJA

obseg: 16 ur, kotizacija: 260 EUR • Inštruktorica: Mojca Vilfan • priročnik: 58 strani; pomlad 2022

Kako mi poznavanje dominantnega profila pomaga k uspešnejšemu učenju? Kako mi poznavanje dominantnega profila drugih pomaga pri razumevanju njihovega učenja?
Seminar, na katerem res odkriješ pravi pomen Brain Gyma® in dodaš še veliko novega.

pdf

Informativna prijava

obseg: 32 ur (2×16 ur), kotizacija: 480 EUR, inštruktorica: Mojca Vilfan • priročnik: 154 strani • Brezje, zima/pomlad 2022

Edinstven sistem, kombinacija osnovnega Brain gyma in Gradnikov gibanja, ki nas uči natančnega opazovanja otrok in tega, kako za vsakega otrok ali odraslega pripraviti spodbuden prostor v katerem bo lahko napredoval. Zakladnica postopkov in pristopov za vsakega učitelja, vzgojitelja, svetovalca … Ideje za tiste, ki se vam je zdelo, da zaradi omejenih spretnosti otrok težko spodbujate gibanje v razredu.

Seminar bomo izvedli v živo na Brezjah po vseh aktualnih priporočilih v trenutni situaciji.

    

pdf       informativna prijava

S tem seminarjem postanete Licencirani usmerjevalec Brain Gyma in lahko učite 16-urni seminar Brain Gym® 104 ter izvajate delavnice  v obsegu do 6 ur.

Idealno za učitelje, vzgojitelje in druge strokovnjake, ki Brain Gym uporabljajo v svoji praksi, pa bi svojo dobro izkušnjo uporabe gibalnih dejavnosti radi posredovali naprej ali pa za tiste, ki si želite pridobiti licenco učitelja/svetovalca Brain Gyma, pa vam to predstavlja prvi korak v profesionalni rabi.

obseg: 24 ur , kotizacija: 400 EUR, inštruktorica: Mojca Vilfan • slovensko gradivo poletje 2022

Pogoji za udeležbo:

 • seminar Brain gym 101
 • seminar Brain ym 101
 • 26 študij primera

VEČ O SEMINARJU BRAIN GYM 110

INFORMATIVNA PRIJAVA

obseg: 8 ur, kotizacija: 100 EUR, inštruktorica: Mojca Vilfan

Kako lahko starši, učitelji, vzgojitelji … učinkovit sistem Brain Gym® preprosto uporabijo pri vsakodnevnih izzivih doma ali v razredu. Enostavni primeri in različice dejavnosti, ki temeljijo na teoriji Edu-K in moji dolgoletni praksi uporabe sistema v razredih in oddelkih otrok različnih starosti in sposobnosti in jih lahko odnesete direktno vašim otrokom … ali pa jih kadarkoli uporabite samo zase.
Ker je bil Brain gym ustvarjen za učitelje in vzgojitelje, da bi lahko vsakodnevno v praksi podpirali učenje svojih otrok.

Informativna prijava

Za zaključene skupine in kolektive izvajam večino gornjih enodnevnih seminarjev, lahko pa se v skladu z vašimi željami, potrebami in aktualnimi dogodki dogovorimo za seminar, predavanje ali delavnice s področja Učenja z gibanjem, razvoja in posebnih izzivov v razvoju in učenju.

Primeri izobraževanj, prilagojenih raličnim starostnim skupinam:

 • Z gibanjem spodbujamo učenje
 • Avtizem
 • hiperaktivnost
 • uvodna Brain gym delavnice
 • Brain Gym in učenje z gibanjem proti stresu.
 • Spodbuda in podpora v razvoju porajajoče se pismenosti in senzomotorične integracije
 • Gibanje-igra-ucenje
 •  Učenje z gibanjem: naravno in sproščeno
 • Od zavedanja telesa do usklajenosti in udobja pri šolskih spretnostih

Če si želite izobraževanja v svojem kraju ali kolektivu, mi sporočite vaše želje.

Bi radi v svoji sredini poudarili, kako pomembno je gibanje za zdrav razvoj in naš vsakdan? Bi radi spoznali nekaj osnovnih zakonitosti in enostavnih dejavnosti, ki jih lahko uporabi vsak in s tem pomembno izboljša kvaliteto svojega življenja?

Če si želite predavanja ali delavnic v svojem kraju, ustanovi, društvu ali kolektivu, mi sporočite vaše želje.

Želim si povezavo na posnetek FB predstavitve seminarjev jesen/zima z dne 13. 10. 2021

kako se prijaviti na seminar

če sem SAMOPLAČNIK

NAKUP V TRGOVINI

sledite povezavam in opravite nakup izbranega seminarja v trgovini; prijava postane veljavna ob plačilu AKONTACIJE (ali celotnega zneska); POTRDITE MAIL, da lahko pošiljamo obvestila
Vprašaj več

kako se prijaviti na seminar

če bo plačnik USTANOVA

NAKUP V TRGOVINI

naredite kot zgoraj, a na koncu izberite DIRECT BANK TRANSFER, nič ne plačate, v sporočilo napišete, kdo bo plačnik; PRIJAVA JE POTRJENA, KO DOBIM NAROČILNICO na mail.
Vprašaj več

Pregled: Brain gym izobraževanja

BRAIN GYM LICENCA

Vsako od zgornjih Brain gym izobraževanj vam da znanja in kompetence, da naučeno uporabljate zase ali pa elemente sistema vključujete v svoje profesionalno delo.

Če si želite sami izvajati Brain gym izobraževanja ali Brain gym izvajati profesionalno v svoji praksi, za to potrebujete Brain gym licenco. Sledi par različnih poti do profesionalne rabe sistema. Prosim, da me vprašate o novostih in konkretnih možnostih za pridobitev Brain gym licence v Sloveniji ali tujini na saturn@braingym.si.

Brain gym učitelj ali svetovalec z licenco Brain Gym International

Lahko profesionalno uporablja Brain gym v zasebni praksi in/ali uči seminar Brain gym 101.

Pogoji za pridobitev licence

osnovni seminarji na vseh 4 stopnjah; dvakrat na prvi stopnji (skupaj 128 ur), izbirni seminarji v obsegu 16 ur, seminarji na temo fiziologije in kineziologije (16 ur), 7 študij primerov; obnavljanje licence na 4 leta in članstvo v BTi
vprašaj več

Učitelj in svetovalec Gradnikov gibanja z licenco MBL

Lahko profesionalno uporablja MBL v zasebni praksi in/ali uči seminar Gradniki gibanja.

Pogoji za pridobitev licence

zaključeni seminarji Gradniki gibanja (8 ur), Brain gym 170 (32 ur), MBL Teacher Training (8 ur), ponovitev seminarja Gradniki gibanja (8 ur) ter 7 študij primera in posnetkov; obnavljanje licence na 3 leta
Vprašaj več

Brain gym facilitator z licenco Brain Gym International

Lahko uči seminar Brain gym 104 in krajše uvodne seminarje kjer uči osnovne vaje iz sistema Brain gym.

Pogoji za pridobitev licence

zaključeni seminarji Brain gym 101, Brain gym 104 in Brain gym 110; 26 študij primerov; obnavljanje licence na 4 leta in članstvo v BTi
Vprašaj več
close