NEPOGREŠLJIVO ORODJE

PRIJAVA NA SEMINAR

 • Prosim preberite in izpolnite spodnjo tabelo za prijavo.

Učitelj: Terry Webb, Južna Afrika, Kinezolog, svetovni učitelj in avtor programa The Essential Tool/Nepogrešljivo orodje

Organizator: Mojca Vilfan, www.braingym.si, info@braingym.si

DATUMI IN KRAJI SEMINARJEV:

Tokrat bomo izvedli 1., 2. in 4. stopnjo izobraževanja. Za prvo stopnjo potrebujete  le predznanje (osnovno poznavanje) 26 gibalnih dejavnosti Brain Gym – BG26, na 2. pa vabljeni vsi s predznanjem prve stopnje tega sistema. Seveda se lahko zaporedno udeležite 1. in 2. stopnje ali pa z drugo (ali četrto) stopnjo nadgradite znanje s prejšnjih Terrijevih obiskov. Za udeležbo na 4. stopnji predznanje s 3. stopnje ni potrebno.

Vabljeni starši, učitelji, terapevti, pedagogi in vsi, ki želite orodje, da sebe podprete v življenju in Nepogrešljivo orodje uporabite tudi za podporo drugih. Več o seminarju

 

POGOJ ZA UDELEŽBO:                                                

 • Osnovno poznavanje 26 dejavnosti iz sistema Brain Gym – BG26.
 • Pogoj za udeležbo na vsaki naslednji stopnji je predhodna udeležba na prejšnjih stopnjah, torej je pogoj za udeležbo na drugi stopnji končana prva stopnja, za udeležbo na četrti stopnji pa končane stopnje 1-2 (3. ni potrebna).
 • Za tiste, ki ste prvo in drugo stopnjo že končali, pa si želite ponovitve/osvežitve teh vsebin, je udeležba na obeh stopnjah cenejša.

CENA:

 • 335 (za prvo ali drugo stopnjo; prijave s plačano akontacijo do 1. 4. 2024, kasneje 370 € )
 • 200 (za četrto stopnjo; prijave s plačano akontacijo do 1. 4. 2024, kasneje 220 € )
 • Posebna ponudba: kotizacija za udeležence prve in druge stopnje je
  ugodnejša, skupaj 550 eur, kar pomeni, da ob prijavi na prvo in drug stopnjo (4
  zaporedne dni seminarja) prihranite 120 eur;)
 • Kotizacija za ponovitev 2. stopnje je 200 (za eno stopnjo, cena za ponovitev je priznana ob priloženem uradnem certifikatu prvega obiska in uporabi lastnega priročnika; prijave s plačano akontacijo do 1. 4. 2024, kasneje 220 € ).

V kotizacijo za vsako novo stopnjo je vključen priročnik v angleškem jeziku. Udeleženci, ki seminar ponavljajo uporabijo svoj priročnik s prejšnje udeležbe.

JEZIK:

 • Seminarji na vseh stopnjah bodo potekali v angleškem jeziku z možnostjo prevoda v slovenščino.

 

Za dodatne informacije ali pomoč, vprašajte Mojco  na 041 358 076 ali info@braingym.si

NA SEMINAR SE PRIJAVITE S SPODNJIM OBRAZCEM IN JO POTRDITE S PLAČILOM AKONTACIJE (25% celotne kotizacije, preostanek pred izvedbo). Prijava je veljavna le ob plačilu akontacije.

Če se prijavite (in prijavo potrdite s plačilom akontacije) do 1. 4. 2024 bo zame organizacija lažja, za vas pa kotizacija ugodnejša. Hvala:)

Vaša prijava postane veljavna ob plačilu akontacije v višini 25% kotizacije na TR Izobraževalnega zavoda Saturn: SI56 6100 0002 3488 121 pri Dh, PE Jesenice. V namen napišite ‘TET, stopnja X., ime in priimek’. Račun za plačilo boste prejeli po plačani celotni kotizaciji.

Nepogrešljivo orodje (za učitelja) je risba ležeče osmice, obrnjene na bok (imenovane Lena osmica), kot jo je leta 1974 predstavil Paul Dennison, ustanovitelj sistema Brain Gym®. Na prvi stopnji seminarja boste spoznali 14 osnovnih kvadrantov, ki predstavljajo in nas vodijo v prepoznavanju izvirov učnih blokad/izzivov na nezavednih telesnih področjih. Na drugi stopnji se osredotočimo na pet elementov, 12 meridianov in dodatnih 8 kvadrantov ter njihove učinke na učenje v razredu. Na tretji stopnji v obliki osmice prepoznavamo razvitost in integracijo nekaterih za učenje pomembnih refleksov.

Delali bomo s telesnim, čustvenim, miselnim, duhovnim in intelektalnim razvojem ter možnimi izzivi, ki omejujejo napredek; s procesi in ravnotežjem v levi in desni možganski polovici ter se naučili zakaj sta hidriranost in motorični korteks tako pomembna za branje, pisanje in črkovanje. Ker ležečo osmico v tem primeru rišemo zato, da nam bo služila kot orodje za ocenjevanje, se boste naučili, kako oblikovati risbo in pravilno uporabiti risalno orodje, da bi zagotovili pravilno interpretacijo risbe. Uporabljali bomo praktične primere uporabe ležeče osmice učencev s šol vsega sveta ter vadili in se ob vodenju urili v branju in interpretaciji področij, vidnih v Leni osmici.

Nepogrešljivo orodje vas bo presenetilo tako, kot niste niti pričakovali, da je mogoče. Odstira nam najpomembnejše učne ovire, ki jih učenci srečujejo vsak dan v šoli in doma. Ko te ovire enkrat prepoznamo, se lahko nanje usmerimo in opolnomočimo učence, da dosežejo svoje največje zmožnosti, ki jim zagotavljajo v življenju delati boljše odločitve.

Terry Webb

Kinezolog, svetovni učitelj in avtor programa The Essential Tool/Nepogrešljivo orodje

 
Južna Afrika
 

Ste se morda lani udeležili Terrijevega zanimivega predavanja o zgodnjem razvoju in njegovemu pomenu za učenje in vas je navdušil?

Ena od pomembnih tem na seminarju Nepogrešljivo orodje je stranskost (Laterality). Preberite si Terrijev članek na to temo (v angleščini).

Prosim izpolnite prijavnico. prijava je potrjena s plačilom akontacije ali poslano naročilnico (zavodi) na info@braingym.si,
Prijavljam se na seminar/This is a registration for a course:):