prijava na seminar z DOTIKom do ZDRAVJa/TOUCH FOR HEALTH
1. modul

Prosim izpolnite spodnjo tabelo za prijavo na seminar.

Seminar bo izveden 6. – 8. 5. 2022. Izvajala ga bo dr.  Neja Zupan, učiteljica TFH z mednarodno licenco.  Seminar bo potekal tri dni: petek: 17. – 20. ure; sobota: 8.30 – 18. ure; nedelja: 8.30 do 17. ure in je zaradi intenzivne izvedbe razpotegnjen na več kot 16 ur. Predznanje ni potrebno.

Vsebine in tehnike seminarja boste lahko po seminarju samostojno uporabljali zase in svoje bližnje ter si tako krepili zdravje ter vsakodnevno delovanje. Glavni namen sistema Z dotikom do zdravja je celostna preventiva, tehnike pa vas podprejo tudi pri vsakodnevnih izzivih z zdravjem ali pri okrevanju. Vsekakor bi ga najenostavneje poimenovali ‘prva pomoč po naravni poti za vsakogar’.

Seminar je priznan kot 16-urni seminar, ki je za pridobitev licence inštruktorja ali svetovalca obvezen na drugi stopnji izobraževanja in je pogoj za udeležbo na seminarje na tretji stopnji, tudi Brain gym 301: Poglobljen seminar, Sedem dimenzij inteligence, ki je razpisan za 22.- 25. 10. 2022.

Seminar bo izveden v sodelovanju Izobraževalnega zavoda Saturn (Mojca Vilfan) in Bisernice, zato si oglejte splošne pogoje poslovanja Bisernice, ki veljajo tudi za ta seminar.

Kotizacija seminarja za plačilo do vključno petka, 22.5. 2022 je: 390 EUR (brez mednarodnega certifikata) ali 405 EUR (z mednarodnim certifikatom; potrebujete ga za izobraževanja v okviru Edu-K)

Za plačila od 23.4.2022 dalje je kotizacija: 470 EUR (v ceno je vključen mednarodni certifikat)

Prosim, da svojo prijavo potrdite s plačilom kotizacije na TR Izobraževalnega zavoda Saturn: SI56 6100 0002 3488 121 pri Dh, PE Jesenice. V namen napišite TFH1, ime in priimek. Račun za plačilo boste prejeli po plačani kotizaciji.

Če potrebujete pomoč pri plačilu ali si želite plačila po delih, se oglasite na info@braingym.si. Pri morebitnih odjavah bomo upoštevali slošne pogoje poslovanja Bisernice.

Več lahko vprašate na info@braingym.si

Prosim vpišite podatke