NEPOGREŠLJIVO ORODJE, 1. IN 2. STOPNJA

PRIJAVA NA SEMINAR

Prosim preberite in izpolnite spodnjo tabelo.

Učitelj: Terry Webb, Južna Afrika, Kinezolog, svetovni učitelj in avtor programa The Essential Tool

DATUM IN KRAJ SEMINARJA:

  1. STOPNJA: FEB/MAR 2023, 16 ur, Brezje/Radovljica, Slovenija
  2. STOPNJA: FEB/MAR 2023, 16 ur, Brezje/Radovljica, Slovenija
  3. STOPNJA: FEB/MAR 2023, 16 ur, Brezje/Radovljica, Slovenija

 

POGOJ ZA UDELEŽBO:                                                

  • Poznavanje osnovnih 26 dejavnosti Brain Gym®
  • Pogoj za udeležbo na drugi stopnji je udeležba na 1. stopnji seminarja, za udeležbo na 3. stopnji pa na prvih 2 stopnjah seminarja)
  • Udeleženec se v enem terminu lahko udeleži največ 2 novih stopenj seminarja (sem se ponovitve ne štejejo).

Cena:

  • 335 (za prijave s plačano akontacijo do …, kasneje 370 € )
  • 550 € za obe stopnji (za prijave s plačano akontacijo do …, kasneje 605 €)

Jezik: Seminar bo potekal v angleškem jeziku z možnostjo prevoda v slovenščino.

Za dodatne informacije ali pomoč, vprašajte Mojco  na 041 358 076 ali info@braingym.si

Prijave bodo odprte, ko bodo dorečeni datumi, zaenkrat lahko oddate informativno prijavo na seminar, pa vas obvestimo o točnih terminih.

Prosim, da svojo prijavo potrdite s plačilom kotizacije na TR Izobraževalnega zavoda Saturn: SI56 6100 0002 3488 121 pri Dh, PE Jesenice. V namen napišite T.W., ime in priimek. Račun za plačilo boste prejeli po plačani kotizaciji.

Nepogrešljivo orodje (za učitelja) je risba ležeče osmice, obrnjene na bok (imenovane Lena osmica), kot jo je leta 1974 predstavil Paul Dennison, ustanovitelj sistema Brain Gym®. Na prvi stopnji seminarja boste spoznali 14 osnovnih kvadrantov, ki predstavljajo in nas vodijo v prepoznavanju izvirov učnih blokad/izzivov na nezavednih telesnih področjih. Na drugi stopnji se osredotočimo na pet elementov, 12 meridianov in dodatnih 8 kvadrantov ter njihove učinke na učenje v razredu.

Delali bomo s telesnim, čustvenim, miselnim, duhovnim in intelektalnim razvojem ter možnimi izzivi, ki omejujejo napredek; s procesi in ravnotežjem v levi in desni možganski polovici ter se naučili zakaj sta hidriranost in motorični korteks tako pomembna za branje, pisanje in črkovanje. Ker ležečo osmico v tem primeru rišemo zato, da nam bo služila kot orodje za ocenjevanje, se boste naučili, kako oblikovati risbo in pravilno uporabiti risalno orodje, da bi zagotovili pravilno interpretacijo risbe. Uporabljali bomo praktične primere uporabe ležeče osmice učencev s šol vsega sveta ter vadili in se ob vodenju urili v branju in interpretaciji področij, vidnih v Leni osmici.

Nepogrešljivo orodje vas bo presenetilo tako, kot niste niti pričakovali, da je mogoče. Odstira nam najpomembnejše učne ovire, ki jih učenci srečujejo vsak dan v šoli in doma. Ko te ovire enkrat prepoznamo, se lahko nanje usmerimo in opolnomočimo učence, da dosežejo svoje največje zmožnosti, ki jim zagotavljajo v življenju delati boljše odločitve.

Terry Webb

 
Južna Afrika
 

Prosim vpišite podatke/Please fill in the details:
Prijavljam se na seminar/This is a registration for a course:):