z DOTIKom do ZDRAVJa/TOUCH FOR HEALTH
1. modul

PRIJAVA

Prosim preberite in izpolnite spodnjo tabelo.

Učiteljica: Vinciane Shoenmaekers, Belgija, TFH Inštruktorica in svetovalka, Brain Gym inštruktorica in svetovalka, predavateljica mednarodnega zbora predavateljev Brain Gym International, predsednica Brain Gym Belgija

Datum: 2. – 4 . 9. 2022

Kraj: Brezje na Gorenjskem, Slovenija

Trajanje: 24 ur; petek 15. – 19. ure, sobota in nedelja: 9 -17. ure

Cena: 350 (za prijave s plačano akontacijo do 10. 7. 2022, kasneje 385 € EUR)

 

Gradivo, vključeno v kotizacijo: Matthew and John Thie, Touch for Health: The Complete Edition a Practical Guide to Natural Health with Acupressure Touch and Massage, 380 strani; dodatno gradivo v slovenščini

Jezik: Seminar bo potekal v angleškem jeziku z možnostjo prevoda v slovenščino.

Seminar je priznan kot 16-urni seminar, ki je za pridobitev licence inštruktorja ali svetovalca obvezen na drugi stopnji izobraževanja in je pogoj za udeležbo na seminarje na tretji stopnji, tudi Brain Gym 301: Poglobljen seminar, Sedem dimenzij inteligence, ki je razpisan za 22. – 25. 10. 2022.

Prosim, da svojo prijavo potrdite s plačilom kotizacije na TR Izobraževalnega zavoda Saturn: SI56 6100 0002 3488 121 pri Dh, PE Jesenice. V namen napišite TFH1, ime in priimek. Račun za plačilo boste prejeli po plačani kotizaciji.

Za dodatne informacije ali pomoč, vprašajte Mojco  na 041 358 076 ali info@braingym.si

Temeljev različnih pristopov v kineziologiji. Touch for Health daje smisel kineziološkim treningom, saj uči kako se misli kažejo v telesu in vplivajo na vsakdanje delovanje v življenju. Izkusili boste, kako program prirejene tehnike iz starodavnih celostnih pristopov k dobremu počutju in zdravju vnaša v popolnoma sodoben program osebnostnega razvoja. Naučili se boste samozavestno opazovati mišice, da se boste laže premikali naprej proti največji telesni, čustveni in strukturni povezanosti v življenju.

Prvi modul ponuja osnove opazovanja povratne informacije mišic in tehnik za uravnotežanje telesa. Poglabljali boste zavedanje o tem, kako misli in čustva vplivajo na telo in se naučili preprostih načinov razbremenitve negativnih vplivov in neuporabnih vzorcev.

 • Pridobivanje spretnosti in samozavest pri umetnosti opazovanja mišic (mišičnem testiranju).
 • Postavljanje ciljev in opazovanje vpliva cilja na telo.
 • Izbiranje telesnih tehnik, ki so najbolj koristne za dostop do optimalnih virov za doseganje cilja
 • Učenje nežnih tehnik prepoznavanja in zmanjševanja stresnih odzivov na izzive v življenju.
 • Poti, da se ob podpori mišljenja, energije in svoje telesne strukture premaknemo iz cone udobja.
 • Raziskovanje vplivov telesnega dotika ključnih poti in točk na telesu na spodbujanje smisla za ravnotežje in harmonijo.
 • Uravnoteženost telesa in uma je temelj srečnemu in polnemu življenju ter povečanemu občutku udobja.
 • Usmerjena pozornost in namera k pozitivnemu cilju imata velik pomen pri doseganju kakršnihkoli sprememb.
 • Vsi sistemi znotraj telesa so medsebojno povezani.
 • Kako se tradicionalni kitajski model ohranjanja toka in ravnotežja energije znotraj telesa sooča s sodobnimi vsakdanjimi nalogami in izzivi.
 • Spremembe v prepričanju, odnosu in nameri v telo prinesejo očitne telesne spremembe in obratno, saj sta telo in um povezan krog.
 • Touch for Health opolnomoči posameznika, da prevzame odgovornost za lastno stanje in svoje življenje.

Vinciane Schoenmaeckers

Mortsel, Antwerp, Belgija

Vinciane Schoenmaeckers je ustanoviteljica Flow-Motion, kjer izvaja kineziološko prakso in poučuje seminarje od leta 2003. Od leta 2013 je predsednica Brain Gym Belgium (ustanovljenega 2007). Od 2015 je članica mednarodnega zbora predavateljev Brain Gym International in uči vse nadaljevalne seminarje Edu-K in Touch for Health na vseh 4 stopnjah in Touch for Health: Goalsetting and Metaphors training.
Ker je Belgija država z več jeziki, uči v francoščini in nizozemščini, pa tudi v angleščini širom Evrope. S svojim delom se osredotoča na opolnomočenje ljudi, da bi dosegli svoj poln potencial. Njeno poslanstvo je povezanost na osebnem, strokovnem, državnem in mednarodnem nivoju.

Nekaj seminarjev, ki jih uči:
– Brain Gym
– Brain Gym 1.70
– Double Doodle Play
– Movement Based Learning – Building Block Activities
– Optimal Brain – Organization
– Vision Circles
– Edu-K in Depth: Seven Dimensions of Intelligence
– Total Core Repatterning
– Movement Re-education
– 7D Practicum – Faculty at work
– Brain Gym Teacher Practicum

Njena strokovna področja

 • Učni izzivi
 • Osebno zdravje & dobro počutje
 • Traume
Prosim vpišite podatke